Telefoon oplossingen van deze tijd. Een vast nummer én bereikbaar op mobiel en kantoor. Klik en bel. Call meeting, voicemail en fax.

Lees hieronder wat u allemaal kunt doen met de virtuele telefooncentrale van Kerio Operator. U mag ook Direct bestellen of Technische info bekijken.

Een gebruiker kan zelf instellen waar hij te bereiken is. Is hij niet te bereiken? Dan kan de gebruiker instellen dat na x keer overgaan de centrale door moet schakelen naar mobiel en/of een ander nummer.

Voor een aantal webbrowsers is er een plugin die ervoor zorgt dat u op een telefoonnummer kunt klikken en dan kunt bellen.

Doorverbinden. Basis functionaliteit maar toch is het vaak moeilijk omdat er met *21# nogwat gewerkt moet worden of via speciale toetsen op de telefoon. Uiteraard kan dat eenvoudiger.

Er kan een "vergaderruimte" aangemaakt worden waar iedereen met een pincode op kan aanmelden. Dus ook externe bellers kunnen meepraten in een vergadering.

Kies 1 voor, kies 2 voor.. Of Tussen 12.00 en 13.00 zijn wij gesloten ivm onze pauze... De medewerker die u probeert te bereiken is in gesprek. Wilt u iemand anders spreken?

Het kan zijn dat er gebeld moet worden en dat het uitgaande nummer anders moet zijn dan standaard. Bijv. wanneer u meerdere bedrijven heeft of afdelingen met een eigen extern nummer.

Maak van uw document een PDF en u kunt deze verzenden als fax. Gewoon via de internet browser.

Een telefoontoestel is niet gekoppeld aan een locatie. Dus neem hem gerust onder de arm en sluit hem ergens aan waar u internet hebt.