Onze partners

Tuxis is een hosting infrastructuur leverancier met als thuisbasis het datacenter. Onze klanten beschikken over technische kennis. Wanneer u zelf niet over die kennis beschikt kunt u een van onze partners inschakelen. Daar kunt u terecht voor software schrijven, websites bouwen, infra op uw kantoor inrichten en support leveren op werkplekken. Zij maken gebruik van onze infrastructuur en diensten zodat u toch verzekerd bent van goede oplossingen met een uitstekende beschikbaarheid.

Ook een ICT bedrijf en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan deze pagina.

Onze partners:

ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken. Hun team van professionele support consultants is laagdrempelig en snel bereikbaar. Korte lijnen en vaste contactpersonen.

Cyberfusion is in 2014 opgericht en levert zeer hoogwaardige, uiterst stabiele hosting- diensten inclusief persoonlijke, directe en laagdrempelige dienstverlening.

Zij profileren zich het liefste als de geoutsourete IT-afdeling voor gemengde omgevingen (MAC & PC). Zij staan in voor de installatie en het beheren van het aanwezige IT-park, het begeleiden van gebruikers.

Emini neemt uw systeembeheer graag uit handen. Als gespecialiseerde en zeer ervaren ICT-dienstverlener weet Emeni wat nodig is om de IT-omgeving van uw organisatie optimaal te laten functioneren.

Symmit helpt u met het opzetten en onderhouden van de automatisering binnen uw bedrijf. Want een goed automatiseringsproces maakt veel werkzaamheden gemakkelijker en eenvoudiger.

Owen ICT levert IT diensten op maat aan kleine zelfstandigen en het midden- en kleinbedrijf. De kracht van Owen ICT zit in het meedenken met de klant en gaat opzoek naar passende oplossingen waar de klant zich in kan vinden.

Controlplus levert krachtige software, geschikt voor de health- & fitness-branche in een alles onder één dak formule door het leveren van aanvullende diensten.

Ontwikkelt een reeks oplossingen voor het web en op uw mobiel op basis van uw wensen. Al meer dan 10 jaar actief in deze industrie en werk samen met MKB’ers in allerlei vormen en maten.

Kolibrie is een full service ICT partner voor het MKB. Dat zijn mooie woorden, maar wat doen we nou eigenlijk? Kolibrie helpt bedrijven met het hele ICT pakket, van eerste installatie tot onderhoud en backup.

Bij Creative Answer vindt u de creativiteit en expertise waarnaar u op zoek bent! De flexibele en klantgerichte instelling van Creative Answer zorgt voor korte doorlooptijden, waardoor u snel de beschikking heeft over de gewenste grafische elementen of communicatiemiddelen.

Hun enthousiaste vakidioten maken veel. Maar software ontwikkelen die precies doet wat jij verwacht, is toch wel hun grootste kracht.

Van Vlodrop IT is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging.

B en F Media, de totaaloplossing voor ondernemers op het gebied van internet, zakelijk glasvezel, adsl, vdsl, sdsl, telefonie, voip, websites, hosting, backup, bestand online en narrowcasting.