Cyberfusion levert hostingdiensten voor webbureaus en bedrijven met kritische applicaties. Cyberfusion maakt gebruik van een private cloud op basis van het Tuxis Cloud Concept (TCC).

We hebben voor Cyberfusion een private cloud geleverd volgens ons Tuxis Cloud Concept (TCC). De infrastructuur van Cyberfusion draait redundant, verspreid over drie datacenters. Klanten van Cyberfusion merken dit aan hoge, constante prestaties en beschikbaarheid.

Cyberfusion gebruikt eigen routers en eigen IP-adressen. Tuxis monitort de private cloud op belasting en beschikbaarheid. Als het TCC niet 100% operationeel is wordt er snel ingegrepen.

We groeien eenvoudig door met een private cloud van Tuxis: zonder onderbreking wordt de capaciteit uitgebreid. Daarnaast zorgt falen van hardware of van een heel datacenter nooit voor langdurige onderbreking van de dienstverlening.

Door onze private cloud te laten beheren door Tuxis hebben we geen omkijken naar beheer, terwijl we zelf het kwaliteitsniveau bepalen.

- William Edwards, Cyberfusion -
Uitbreiding van de private cloud gebeurt live en hardwarefalen (of zelfs uitval van een heel datacenter) zal nooit voor langdurige uitval zorgen

De eindsituatie is een volledig redundante, schaalbare omgeving waar Cyberfusion nauwelijks omkijken naar heeft. Zij focussen zich verder op het ontwikkelen van onderscheidend vermogen voor webbureaus.