Vraag informatie aan

Tuxis' storage software-defined cluster is uiterst geschikt als uw storage te allen tijde beschikbaar moet zijn. Het Storage Cluster biedt meer redundantie dan een traditionele SAN en de kosten zijn veel lager. Het Storage Cluster is eenvoudig live op te schalen en de performance blijft intact. U bent eigenaar van de data. Alle privacy-, rechten- en eigendomuitdagingen zijn in één klap van de tafel.

Dankzij de inzet van slimme software gaat uw bedrijfsvoering gewoon door wanneer hardware uitvalt. Hardware is ondergeschikt geworden. Het afdekken van hardware met kostbare hardwarecontracten heeft weinig toegevoegde waarde. Software bekijkt waar de capaciteit is, hoe die gebruikt wordt en wat er moet gebeuren als hardware defect raakt. De markt zou het 'hyperconverged' noemen al dekt het in dit geval de lading niet geheel.

Vaste maandelijkse kosten

U betaalt een vast bedrag voor storage. Er zijn geen variabelen of limieten van IOPS, PUT/GET-acties en dergelijke. Hierdoor is het voordeliger dan Public Cloud storage en de kosten zijn en blijven transparant.

Neem gerust contact op.

 

 

Eigenschappen

 

 

High Availability

Uitval van hardware is niet van invloed op het cluster. Natuurlijk binnen bepaalde grenzen. Het cluster bestaat uit minimaal drie nodes. Een hele node mag uitvallen zonder dat dat impact op de dienstverlening heeft. Bekijk hier een demo.

Schaalbaar

Het cluster maakt gebruik van Ceph. Disk erbij, node erbij, node repareren. Het kan allemaal terwijl het cluster productie draait. Uitbreiding van storage zal vaak een kwestie zijn van disken aanschaffen en soms een extra node.

Kostenefficiënt

Het aanschaffen van een cluster is een eenmalige investering met als gevolg dat de maandelijkse kosten heel laag worden. Zelfs veel lager dan waarvoor de bulk storage aanbieders het kunnen aanbieden. Minder dan 0,5 cent per Gbyte per maand! Het verdient zich binnen één jaar terug terwijl de kwaliteit veel hoger is.

Heldere facturatie

Er zijn eenmalige kosten voor inrichting en hardware. De maandelijkse kosten zijn vaste kosten per node en dataverkeer. De eerste drie jaar wordt apparatuur kosteloos gerepareerd binnen de SLA. Geen verrassingen dus.

KVM compatible

Als u het cluster voor virtualisatie wilt gebruiken is KVM een mogelijkheid. KVM en Ceph gaan erg goed samen. Wij gebruiken deze storage clusters graag met Proxmox en kunnen dit ook aan u leveren maar u bent vrij uw eigen oplossing te gebruiken.

S3 compatible

Software die gebruik kan maken van S3 storage kan ook gebruik maken van uw eigen cluster. Maar dan natuurlijk zonder de beperkingen die in de abonnementen van Amazon zitten.

Statistieken

Waar is de storage mee bezig? U krijgt inzage in BPS, IOPS, verbruik van uw cluster en natuurlijk de algemene status van de nodes zoals CPU- en geheugenbelasting, temperatuur, netwerkgebruik en dergelijke.

24x7 SLA

Standaard monitoren wij uw cluster 24x7. Mocht er iets stuk gaan, dan beginnen wij zelfstandig met het herstel. Per node is een half uur arbeid inbegrepen. Dus de klok begint niet gelijk te tikken.

In Nederland

Uw data staat gegarandeerd in Nederland. Daar kunnen we veel over zeggen maar u zult begrijpen het twijfelachtige situaties aangaande regelgeving voorkomt.

Privacy gegarandeerd

Er is geen vraag van wie de data is, wie erbij mag of aan wie toestemming gevraagd moet worden voor toegang. Dat bent u. Geen scheinheilige Safe Harbour fratsen of toegang zonder uw medeweten. Uw apparatuur, uw data, punt. Dat maakt het implementerern van GDPR een stuk eenvoudiger.

Efficiënt

Doordat er geen noodzaak is voor dubbele voedingen en een overkill aan hardware is de oplossing budgetair en op het gebied van energieverbruik erg efficiënt. Tel daarbij op dat het ook nog eens in een groen datacenter wordt geplaatst en we kunnen spreken over een MVO oplossing.